Λάδι σιλικόνης συντήρησης – προστασίας εξοπλισμού

 

Silicone[3]

Λάδι σιλικόνης, σε πλαστικό μπουκαλάκι με στόμιο σταγόνας. Η ρευστότητά του επιτρέπει με λίγες μόνο σταγόνες, στα σημεία που απαιτείται λίπανση ή προστασία, να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για αρκετό διάστημα. Είναι άριστο απωθητικό του νερού και αποτελεσματικό για την λίπανση, συντήρηση και προστασία μεταλλικών, ελαστικών και πλαστικών μερών του εξοπλισμού σε ψαροντούφεκο, καταδύσεις, ψάρεμα με καλάμι και άλλες θαλάσσιες δραστηριότητες.

Μπορεί να εφαρμοστεί ως συντήρηση όπου έχουμε κινητά μέρη, τριβές εξαρτημάτων και σαν προστασία σε όλες τις μεταλλικές, ελαστικές και πλαστικές επιφάνειες. Λίγες σταγόνες θα συντηρήσουν το πλαστικό φερμουάρ του σάκου ή της στολής, τα O-ring στεγανοποίησης  σε υποβρύχιους φακούς, τον μηχανισμό σκανδάλης στο ψαροτούφεκο ή στο μοτεράκι που έχει το καλάμι ψαρέματος. Στα ανοξείδωτα μέρη του εξοπλισμού (μαχαίρια, βέργες κά) δημιουργεί ένα λεπτό φιλμ προστασίας από το αλάτι και τη διάβρωση.

.

εφαρμογές του προϊόντος σε λίπανση, συντήρηση και προστασία εξοπλισμού

ετικέτα προϊόντος

 ***

Θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε πως η εταιρία είναι προσανατολισμένη απο την αρχή της έναρξής της στον χώρο της χονδρικής πώλησης και στην εξυπηρέτηση πρoτίστως των καταστημάτων. Εάν δεν υπάρχουν κοντινά καταστήματα / συνεργάτες της εταιρίας μας ή αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε άλλη δυσκολία στην προμήθεια των εν λόγω προϊόντων απο κατάστημα / συνεργάτη μας επικοινωνήστε μαζί μας.